Loading...
About 2018-02-26T13:20:27+00:00

Η Εταιρεία

Αν βρίσκεστε στο στάδιο της απόφασης για την επιλογή τεχνικού συνεργάτη, για μέρος ή σύνολο ενός έργου, ή ακόμα αν επανεξετάζετε τον τρόπο εκτέλεσης των έργων σας, αυτό το έντυπο, θα σας βοηθήσει δίνοντας σας την ευκαιρία να γνωρίσετε ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του γραφείου μας. Βέβαια, ένα έντυπο δεν έχει την δυνατότητα της ζωντανής επαφής, του παραγωγικού διαλόγου και της σωστής ανάπτυξης του εύρους και της ποιότητας των υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Για την πληρέστερη λοιπόν ενημέρωση σας μη διστάσετε να μας ζητήσετε να σας παρουσιάσουμε το γραφείο μας σε μία συνάντηση.

Σύντομη Παρουσίαση

Το Μελετητικό Γραφείο ΓΕΩΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ιδρύθηκε το 2000. Δραστηριοποιείται στον ευαίσθητο χώρο του γεωπεριβάλλοντος,
αναλαμβάνοντας την εκπόνηση Μελετών και παρέχοντας Υπηρεσίες Συμβούλου προς Ιδιωτικές επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς. Από το 2000 μέχρι και σήμερα έχει εκπονήσει σειρά γεωλογικών -περιβαλλοντικών – υδρογεωλογικών & γεωτεχνικών μελετών, με αναθέσεις από Δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες καλύπτουν τους ακόλουθους τομείς:

Η φροντίδα μας για τον πελάτη ξεκινά από το σχεδιασμό και την οργάνωση. Η διαρκής ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις σε συνδυασμό με την πείρα και την εξειδίκευση, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

Τομείς

• ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ – ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
• ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ
• ΥΔΡΟΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ – ΥΔΡΟΓΕΩΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Στόχοι μας είναι:

Το δυναμικό του γραφείου διαθέτει ευρύτατη επαγγελματική εμπειρία και τεχνογνωσία με ενεργό συμμετοχή σε μελέτες δημοσίου (εθνικά και κοινοτικά έργα, μελέτες για τους ΟΤΑ), καθώς και ιδιωτικές αναθέσεις.

Στόχοι

  • Η υπεύθυνη παρουσία στο χώρο
  • Η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη
  • Το λογικό κόστος σε σχέση με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών
  • Η συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών