Loading...
Υδρογεωλογικές Μελέτες & Έρευνες 2018-01-16T15:04:35+00:00

Υδρογεωλογικές Μελέτες & Έρευνες

Πραγματοποιούνται κύρια για την προστασία των επιφανειακών και υπόγειων υδατικών συστημάτων σε περιοχές με προβλήματα μόλυνσης και ρύπανσης καθώς και την εκτίμηση που υπόγειου υδατικού δυναμικού.

Ενδεικτικά έχουν εκπονηθεί:

– Υδρογεωτεχνικές Μελέτες στα πλαίσια ίδρυσης νέων ή επέκτασης υπαρχόντων κοιμητηρίων του ΔΗΜΟΥ ΝΕΜΕΑΣ, του ΔΗΜΟΥ ΑΣΣΟΥ – ΛΕΧΑΙΟΥ, της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ, Δ.Ε.Η. Α.Ε./ΔΜΑΟΡ.

– Μελέτες Τρωτότητας υπόγειων υδροφορέων με τη χρήση της μεθόδου D.R.A.S.T.I.C στις περιοχές των Τοπικών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Τ.Σ.Π.) των νήσων Αμοργού, Σκύρου και Σέριφου της Δ.Ε.Η. Α.Ε.

– Μελέτη – Εκτίμηση της Τρωτότητας υδροφορέα με τη χρήση της μεθόδου D.R.A.S.T.I.C στην περιοχή των εγκαταστάσεων της ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. στην Κοζάνη για την ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε.

– Υδρογεωλογική Μελέτη για την αδειοδότηση νέου χώρου αποθηκών στη θέση Μασούρη του δήμου φυλής – νομού αττικής της εταιρίας TELEIMPEX Α.Ε.Ε.

– Υδρογεωλογική Μελέτη για την ίδρυση νέων αποθηκευτικών χώρων και εγκαταστάσεων στη θέση Ξηρόρεμα του Δήμου Ασπρόπυργου της εταιρίας ΦΟΥΝΤΡΙΝΚΟ Α.Ε.

– Υδρογεωλογική Μελέτη για την κατασκευή αποθηκών – γραφείων στη θέση Ρίκια του Δήμου Ασπρόπυργου της εταιρίας ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

– Υδρογεωλογικές Μελέτες για την αδειοδότηση πλήθους δημοσίων και ιδιωτικών υδροληψιών.

Μελέτες

ΥΔΡΟΓΕΩΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΔΡΟΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΥΔΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Φωτογραφίες